Onsdag

Nu så har snart halva veckan redan hunnit passera.
Det är skönt att veckan har gått så fort för i helgen hoppas jag på att allt som är tänkt att styra och ställas med ska bli gjort. Det brukar dessvärre sluta med att man inte hinner med allt eftersom man planerar med att man ska hinna med alldeles för mycket.

Idag när jag kom till dagis efter jobbet och skulle hämta Adina så hade hon varit lite bråkig vid lunchen och sedan hade hon vägrat att vila middag.
Så jag förstod att hon skulle vara lite gnällig nu under eftermiddagen men det var inte så farligt ändå för vi var i stort sett bara hemma och vände innan vi skulle åka iväg igen.
Idag var det dags för första munhälsosamtalet hon tandläkaren.
Det är tydligen någon undersökning om barns munhälsa och vi blev tillfrågade om vi ville medverka.
Varför inte tänkte jag och Adina skötte sig bra och lekte med en docka medans tandläkaren och jag pratade. Vi fick också med oss tandborstar, tandkräm och några broschyrer.
Det slutade även med att jag bokade in en tid för undersökning.
Det är inte en dag för sent med tanke på att det snart är sex år sedan jag var på en undersökning sist.
Men när jag väl skulle skriva upp tiden i kalendern så märke jag att tiden måste avbokas och flyttas fram eftersom jag ska på föreläsning och slutar senare den dagen.

Adina var riktigt trött nu ikväll och somnade under tiden som jag sjöng för henne.
Nu får vi hoppas att hon sover hela natten med och inte vaknar av några mardrömmar inatt som hon gör ganska ofta om nätterna nu för tiden. Jag kom även att tänka på att det kanske är växtvärk.

Nu blir det soffläge för oss en stund innan vi också ska sova.
Fortsatt trevlig kväll!

/L

image
Buster på promenad.

About Author

Leave a Reply