Sjukskriven (tisdag)

Jahopp, det var det det, jävla rygg…
Min kiropraktor har “förbjudit” mig att jobba resten av veckan, så det är väl bara att lyda antar jag.
Jag åkte till henne idag eftersom jag hade tid kl. 09 och det var ju bara att bita ihop, jag kommer ihåg sen förra torsdagen att det inte var skönt när hon knäckte ryggen på mig.
Nu har hon iallafall lyckats lösa så att det bara är bäckenet kvar på mig, ryggraden har hon fixat så jag hoppas verkligen att hon blir klar med det sista på torsdag när jag har tid hos henne igen.
Så nu ska jag vara hemma och ta det lugnt, ja det är ju inte så lätt med en bångstyrig Adina som lever jävel precis hela tiden, men det är väl bara att försöka härda ut.
I vilket fall som helst så sa kiropraktorn att jag skulle försöka hålla mig sysselsatt och inte sitta så mycket, så idag tog jag en promenad till Willys som ligger 1km bort och handlade blöjor istället för att gå till Netto som ligger precis utanför dörren, sen röjde jag undan på barbordet så vi kan sitta där, jag har även diskat och kört ett par maskiner med tvätt plus att Buster fick en långpromenad.
Resten av veckan vet jag inte vad jag ska hitta på, men det löser sig säkert.

Här under kommer lite bilder och videos som har tagits under dagen.

/D

2014-10-07 08.42.22
Hua, då kör vi igen…

2014-10-07 10.53.07
Eftersom kiropraktorn sa att jag inte fick sitta i vår mjuka sköna soffa på balkongen så var jag tvungen att röja undan på barbordet så jag kan sitta på dom där stela trästolarna istället.

2014-10-07 12.00.06
Buster på en lång höstpromenad.

2014-10-07 15.33.03
Dagens middag bestod av pasta och fläskfilé.

2014-10-07 15.48.51
Adina och Linda ville ha glass till efterrätt, men eftersom Linda fixade med disken så fick Adina hålla i båda under tiden.


Adina försöker sig på “Aramsamsam” eller hur det nu stavas.


Adina försöker tjata sig till glass.

About Author

Leave a Reply