Kiropraktorn igen (onsdag)

Eftersom jag skulle vara hemma idag igen så hade jag ingen tid att passa imorse så jag hade stängt av larmet, i vanliga fall så ringer ju klockan vid 05 men jag tyckte att jag kunde sova lite längre idag.
Jag har ju i vanliga fall vaknat av att Linda och Adina kommer upp och lämnar Buster efter promenaden innan dom åker till jobb och dagis, men idag så kom dom inte upp och jag låg vaken och funderade på varför, men då kom jag på att Eva hade lovat att Buster skulle få följa med till skogen och busa idag så han blev ju lämnad där direkt efter promenaden och Linda och Adina åkte direkt.
Men men, då var ju klockan nästan 06 när jag kom på det så då var det ju bara att gå upp och starta kaffebryggaren.
Då kom jag ihåg att jag hade lovat en kollega på jobbet att hjälpa honom med en av mina kunder i Nyköping eftersom han körde min runda idag så det var bara att starta jobbtelefonen och några minuter senare så ringde han och jag fick förklara hur alla mattorna skulle ligga, eller ja inte då hur dom ska ligga, alla vet väl att dom ska ligga på golvet, men vart dom skulle ligga.
Efter det så gick jag till Netto eftersom Linda ville att jag skulle handla någon mat till idag, jag köpte en ring med falukorv och en fläskfilé, sen när jag kom hem så blev jag sugen på ugnsbakad falukorv och potatismos till middag men jag såg att vi inte hade så mycket potatis kvar, så då var det bara att gå till Netto igen. Det är ju så smidigt när affären ligger bara 100 meter här ifrån, så länge vi inte ska storhandla så handlar vi det mesta där.
Sen så ringde Eva vid 08.30 ungefär och sa att jag kunde komma och hämta Buster för dom hade kommit hem från långpromenaden i skogen, dom hade varit ute i 90 minuter ungefär sa hon så det var ju bra.

2014-10-15 10.34.31
Min kiropraktor sa ju att det var bra om jag rörde på mig men inte ansträngde mig för mycket. Då passade det ju bra med en promenad bort till Systembolaget och hämta vår årgångsglögg som hade kommit, dom skickar ju SMS när beställningen finns på plats.
Vi köper ju två flaskor varje år, en för att spara och en för att smaka, så nu får vi hoppas att det blir december snart.

2014-10-15 10.11.08
Precis innan jag skulle duscha, tanka bilen och åka till stan för att träffa kiropraktorn igen så var jag ute med Buster på ytterligare en promenad, det känns dumt mot Linda att hon ska behöva gå ut med honom så fort hon kommer hem när jag ändå har varit hemma hela dagen.

2014-10-15 13.38.19
Den här gången var jag tvungen att ta bilden från höger istället från vänster, annars tror ni säkert att det är samma bild och att jag bara luras.

2014-10-15 13.41.05
Spännande väntrum va? Nä, inte direkt. Fast idag så var det en liten tjej där som väntade på sin mamma, hon kanske var fyra år gammal och lovade dyrt och heligt att hon kunde engelska, när hon började “prata” engelska så var det ju bara att spela med så det var rätt roligt.
Något som inte är lika roligt är att jag ska tillbaka dit nästa onsdag igen.
Idag sa hon att det var dumt att jag jobbade i måndags för då “avbröts” läkeprocessen eller vad hon nu sa. Sen när jag la mig på britsen och hon knäckte till så knakade det något fruktansvärt och jag blev ju vettskrämd för jag trodde hon hade haft sönder något, men hon sa att anledningen till ljudet var för att det hade låst sig ORDENTLIGT nu bara för att jag försökte jobba i måndags.
Men men, det är bara att bita ihop.

2014-10-15 16.22.04
Efter att vi hade ätit ugnsfalukorv med potatismos så gjorde Linda en paj, det blev äppel och kanel med muscvadosocker.

2014-10-15 17.17.05
Innan det var dags för lilla fröken att sova så satte hon sig i soffan, det var “Timmy Lamm” och “Molly Drake” på tv som hon tittade på, sen slänger hon upp ena benet över det andra och säger: Sitta som pappa!

Ha en trevlig kväll.

/D

About Author

Leave a Reply