Fredag

Idag så är det äntligen fredag igen. Imorse så väckte jag Adina och hon hade koll på att det var fredag idag och sista dagen på dagis innan det är stängt och man är ledig i helgen. Det är så skönt att man är ledig ifrån jobbet men helgen blir inte så avslappnad. Imorgon har vi bestämt oss för att åka med Adina till busfabriken en stund på förmiddagen och så måste jag börja med min bakbeställning som jag fick i veckan. Vi kom överens om att jag ska leverera det nästa helg när vi åker ner till Kalmar eftersom att hon bor i Söderköping och vi ändå åker igenom där. Sen så ska vi ju hinna med lite annat också. Men man lär sig aldrig, alltid planerar man att man ska hinna med så mycket men sen blir ju ändå inte ens hälften gjort.
Adina fick även post idag, det var lite kläder som en tjej som heter Emma har sytt själv, Daniel har hjälpt henne och hennes man med en hemsida så det var som tack för hjälpen.
Nu i eftermiddag/kväll så har vi bara haft fredagsmys här hemma och inte gjort speciellt mycket. Adina tittar på barnprogram och snart blir det baddags och sängen för hennes del. Sen så blir det mys för bara mamma och pappa. Kanske blir det någon film eller bara se på något som går på tv:n. Hoppas att ni alla får en skön och avslappnad helg.

/L

2014-11-14 15.18.05
Adina öppnar paket.

2014-11-14 15.19.15
Det var två tröjor och ett par byxor.

2014-11-14 16.43.34
Godis är gott.

2014-11-14 17.04.50
Adina syns inte på bilden men hon sitter framför tvn i sin fåtölj hon fick av faster Frida, fast hon glömde sitt godis på bordet.

2014-11-14 17.16.37
Nu kom hon på att hon hade glömt det.

About Author

Leave a Reply