Måndag

Då var helgen slut och det var dags för arbete och dagis igen, dagen har flutit på bra trots att det har blåst ordentligt och regnat.
Jag var i Nyköping idag eftersom vi flyttade den rundan från onsdagar till måndagar och det känns helt ok, det är kul med lite variation om dagarna fast imorgon blir det Katrineholm som vanligt.
Linda ringde idag på förmiddagen och frågade om jag kunde hämta Adina på dagis eftersom hon hade blivit tillfrågad om hon kunde jobba lite längre idag och det är ju bara bra, sen så blir det samma sak imorgon igen, fast då ska jag komma ihåg att ta med mig vagnen ifall hon inte vill gå själv, jag missade ju den idag så jag fick bära henne hem.
Adina satt och tittade på Pippi på sin platta innan Linda kom hem och det var dags för middag, efter det så blev det lite mer bus och nu är Adina i badet innan det är dags för välling och sängen för henne.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-11-24 10.17.46
Julgranen på torget i Nyköping är på väg upp.

2014-11-24 10.24.06
Det blåste ordentligt i Nyköping idag, det låg omkullblåsta träd överallt längs med vägarna.

2014-11-24 14.55.56
På väg hem från dagis, utan vagn i regnet.

2014-11-24 14.18.18
Ja just det, igår så hade jag fått sms av “Telia” till min jobbtelefon, problemet är bara att det är Telenor på den.

About Author

Leave a Reply