Söndag

Så börjar även denna helg lida mot slutet.
I fredags så var ju dagis stängt så då var Daniel hemma med Adina och jag jobbade.
Sen så ska de ha en planeringsdag till i Januari så då blir det min tur att vara hemma med henne.
Den här helgen har vi inte gjort så mycket utan mest tillbringat tiden hemma.
Igår eftermiddag så kom min pappa på besök och stannade även kvar över natten.
Vi hade räknat med en tidig morgon idag men Adina var trött och tog sovmorgon så jag blev inte väckt förens närmare halv nio idag. Men jag tror att hon hade varit vaken och lekt en stund själv innan hon väckte mig för så länge har hon aldrig sovit förut.

Just det, i lördags förmiddag så gav jag mig på att göra whiskeyfudge till Daniel då han hade önskemål om att jag skulle baka det. Det blev riktigt gott och var inte alls svårt att göra.

Idag har Adina varit en riktig bus och bråkstake. Det är inte klokt hur envis och trotsig man kan vara. Men mot eftermiddagen var hon helt slut och orkade knappt inte alls så det blev en tidig kväll för hennes del och tack och lov för det för nu känns det som om öronen blöder.
Fördelen var ju att jag fick styra och ställa lite nu ikväll i lugn och ro så nu är allt förberett inför en ny arbetsdag. Återstår en stund till i soffan innan det är dags för kvällspromenaden med Buster.

/L

2014-11-30 10.53.51
Måla lite.

2014-11-29 14.56.53
Godisgrisen.

2014-11-30 16.16.50
Idag blev det kött och potatis.

About Author

Leave a Reply