Snart helg (torsdag)

Hua, nu är snart denna arbetsveckan slut och det är helg igen, det ska bli skönt.
Jag har ju börjat med två nya rundor i Örebro nu, på onsdagar och torsdagar och jag har kört dom själv i två veckor nu, idag bland annat, det flyter på bra och man känner igen mer och mer saker så det är kul.
Det tar nog inte lång tid innan jag kan dom lika bra som mina vanliga rundor.
Linda jobbade lite längre idag och Adina fick stanna lite längre på dagis, det var tur eftersom att jag kom hem precis innan dom så jag hade inte hunnit hämta henne, men imorgon så är det normala tider för oss alla igen, jag ska ju köra min gamla vanliga fredag så då hinner jag hem i tid.
Nu har vi precis ätit och Adina badar, efter det så blir det lite bus innan det är dags för sängen.
Ha en trevlig kväll.

/D

2014-12-11 10.02.56
En soffa med maxvikt som stod utanför en återvinningsstation i Örebro där jag bytte mattor idag.

2014-12-11 16.45.17
Idag blev det ost och skinksås.

About Author

Leave a Reply