Fredag

Idag har Linda jobbat så jag och Adina har varit hemma själva och busat, fast det blev inte så länge som vi var ensamma eftersom vid ungefär 09.30 så gick vi bort till HC och skulle handla lite, Adinas yoghurt höll på att ta slut, vi hade ju kunnat köpa här på Netto som ligger ett stenkast bort men jag tyckte det var bättre med en långpromenad så hon skulle få lite luft, det var ett rätt kasst val eftersom det hade börjat blåsa ordentligt här nu, men vi överlevde.

Efter promenaden till HC så gick vi upp till oss och hämtade Buster, han behöver ju också komma ut och “stänka daggen av sin lilja” som man så fint säger, Adina sa redan i trappen ner “Jag hålla Buppe!”. Blåsten höll i sig men nu gick vi mellan hus på innergårdar så då var det inte lika farligt.

När vi kom hem efter hundpromenaden så var det ju bara att byta blöja, ja på Adina då såklart, och sen hoppa in i bilen och åka in till stan till Micke och Sandra för att ta en kaffe och snacka lite skit, vi stannade inte så länge eftersom Adina började bli trött, men saft och glass hann hon få i sig. Adina höll på att somna i mitt knä så jag packade ihop och tackade för oss runt 11.30 och gick ner till bilen.
När jag hade spänt fast henne och börjat köra en bit så hör jag henne sitta där bak och säga: “Nä pappa, inte hem sova stund.”
Jag säger att jo vi ska hem och sova en liten stund, hon svarar: “Nä pappa, inte hem so…”
Sen hade hon somnat.

Jag bar henne upp, la henne i hennes säng, hon tittade lite på mig och sen så somnade hon skönt, ni vet bilden jag visade med att Adina alltid jävlas med Buster va? Nu jävades han tillbaka, han hoppade upp i sängen och vred upp svansen, tryckte hålet i nyllet på henne och sen så somnade han också.

Efter att hon då väl hade somnat så satte jag mig på balkongen, i väntan på att frugan skulle komma hem, jag “zappade” lite på tvn, och satan vilken skit som visas, det är ju tur att man inte är hemma vid den tiden i vanliga fall, det är ju verkligen bara dynga.

Men men, sen kom älsklingen hem, och då började ju skriket; varför har du inte tankat min bil?!
Som man i huset så lär man sig; älskling, det är DU som kör den bilen, så hur skulle jag kunna ha vetat att den är tom på soppa? Ja hon tankade ju såklart.
Varav hustrun säger; Nåja, låt gå för denna gången då…
Är jag någon jävla tankeläsare eller?

Trevlig kväll.

/D

2015-01-02 09.07.32
Lite tvmys imorse.

2015-01-02 09.46.27
Sen skulle vi gå och handla lite, det var fan inget kul väder.

2015-01-02 11.11.55
Men när vi kom upp till Micke och Sandra så fick vi glass.

2015-01-02 13.25.22
Buster är ju lika “beskyddande” som vanligt, synd bara att han inte fattar att han trycker upp röven i nyllet på henne när hon sover.

2015-01-02 16.24.41
Efter att Adina hade vaknat frågade Linda om dom skulle baka något, Adina piper iväg och hämtar sina baksaker, jag tror inte att det var sånt bak Linda hade tänkt sig.

2015-01-02 16.59.55
Sen skulle det målas, med förklädet på.

2015-01-02 19.23.21
Maten blev klar, både Adina och dockan ville ha.

2015-01-02 19.26.05
Hua så gott.

2015-01-02 19.27.00
Även granntanta var sugen när jag bjöd hit henne.

2015-01-02 19.42.50
Buster och Sally får slåss om resterna.

Leave a Reply