Snöoväder (måndag)

Imorse så kände sig Linda lite krasslig så hon och Adina har varit hemma idag, dom har bara legat i sängen och kollat på tv hela dagen i stort sett, fast det var väl behövligt för dom att få vila upp sig, dom ska vara hemma imorgon också.
Jag har varit i Nyköping och jobbat, det var lite extra mattor idag eftersom en rätt stor kund har skrivit om sitt avtal med oss så alla mattorna skulle bytas ut mot andra sorter, i vanliga fall brukar jag ha knapp tre burar på den rundan men idag var det fyra fulla, det tog lite extra tid men det blev bra till slut.
När jag nästan var klar i Nyköping så började det snöa, ordentligt, man såg inte många meter framför bilen när man körde men jag kom tillbaka till lagret i tid och kunde lasta om inför morgondagen.
När jag kom hem från jobbet så låg tjejerna fortfarande i sängen så jag gjorde “latmansmiddag” till oss, pasta och köttbullar. Linda åt inget eftersom hon mnår illa men Adina petade i sig rätt mycket.
Nu har Adina precis druckit välling och ligger i sängen, jag och Linda ska bara kolla på tv resten av dagen innan det är dags för oss att sova också.
Ha en trevlig kväll.

/D

2015-01-12 09.41.22
Det var tomt på gatorna i Nyköping idag.

2015-01-12 10.42.06
Av någon konstig anledning så syns det aldrig på bilderna hur mycket det snöar eller regnar, men det vräkte ner.

2015-01-12 11.21.31
Såhär såg min bil ut när jag kom tillbaka till lagret.

2015-01-12 16.24.10
Pasta och köttbullar.

About Author

Leave a Reply