Trasig spis (tisdag)

Idag var jag i Katrineholm igen för första gången på väldigt länge med tanke på all ledighet över jul och nyår samt sjukdomar på jobbet.
Det gick iallafall bra, förutom att det var kallt och halt samt att det småsnöade lite, det kanske inte är så bra att ha 30 grader varmt inne i bilen, några minusgrader utanför och sen hoppa in och ut hela tiden.
Det var tre burar i lasset idag men det gick rätt fort ändå och jag åkte hem mot lagret strax efter 11, det var bara att lasta om och göra några kartor på hur en del nya kunder har sina mattor så att vem som helst skulle kunna köra mina rundor, det är ju så mycket enklare om någon är sjuk och man får hoppa runt.
Linda ringde sen och sa att grannen inte kunde ta Buster idag så jag åkte hem lite tidigare från jobbet för att hinna gå en sväng med honom, det är så bökigt att ta med honom till dagis när jag ska hämta Adina.
Väl hemma så skulle vi laga mat, Adina skulle självklart “hjälpa till” och började pilla på alla knappar och rattar på spisen, det började spraka och ryka om den så vi får verkligen hoppas att vaktmästaren kommer med en ny imorgon, vi är inte så sugna på pizza varje dag.
Nu är Adina i badet och ska snart sova, ha en trevlig kväll.

/D

2015-01-20 10.12.48
En av mina kunder i Katrineholm sålde färskt älgkött.

2015-01-20 10.49.18
Det var rätt folktomt på torget eftersom det var så kallt.

2015-01-20 15.23.59
Den obligatoriska bilden på väg hem från dagis, fötterna är inte så stora, det blev bara en konstig vinkel när jag fotade.

2015-01-20 17.15.04
Efter mycket om och men så blev det kassler idag.

2015-01-20 17.55.02
Liket, jag kopplade ur den direkt när maten var klar, lika bra så det inte händer något under natten.

2015-01-20 18.15.39
Lite välling innan det är läggdags.

About Author

Leave a Reply