Kontroller (måndag)

Idag så var det fullt upp.
På morgonen så hade Adina sådan energi så då gick vi och busade med Leon en stund eftersom de inte har setts på länge då han varit sjuk.
Sen när vi kom hem var det bara för Adina att äta lite lunch innan vi skulle iväg på två och ett halvt års kontroll på vårdcentralen.
Det var väga, mäta och lite olika uppgifter som barnmorskan ville att hon skulle göra.
Även att Adina var lite blyg så löste hon det riktigt bra och hon var även imponerad över att Adina hade sådan koll på många färger och att hon kan räkna.
Tydligen är det inte vanligt vid så låg ålder och inget de kollar förens vid fyra års kontrollen så jag blev riktigt stolt över Adina.

Sedan i eftermiddags så hade vi tid på ett tillväxt ultraljud eftersom barnmorskan ville vara säker på att barnet inte är för litet och växer som det ska inne i magen.
Efter att de hade mätt och tittat så fick vi till svar att det inte var några konstigheter och att barnet var normalstort. Det var som barnmorskan trodde, eftersom att jag är så lång så “gömmer” sig barnet långt in så det var bra nyheter.

Idag är det även min första lediga dag, så nu ska jag försöka ta det lite lugnt om dagarna så bebisen växer som den ska och att det inte blir en för tidig födsel.
Hoppas att ni har haft en bra helg samt måndag!

/L

image
Hundpromenad.

image
Dags för ultraljud.

image
Det är slitsamt att leka med Leon.

image
Idag blev det pasta och kyckling.

Leave a Reply