Lördag

Igår så blev det en dålig uppdatering på bloggen. Men gårdens bild visade min halvsysyer Emma som kom på ett spontanbesök. Hon sov över hos oss och åkte vidare idag på förmiddagen. Det var på tiden att vi sågs för sist hon hälsade på så var Adina ungefär lika gammal som Albin är nu.
Idag efter att vi kört ner Emma till tågstationen så var det bara hem och mata Albin och sen snabbt göra iordning Adina och Albin så de fick vara ute och leka, eller ja Adina iallafall. Sen så åkte jag och Daniel iväg för att hämta ett nytt köksbord och matstolar som jag hittade hos en tjej som sålde iväg sina möbler för att hon skulle flytta. När vi väl kom dit så hade de inte monterat ner bordet och verktygen hade de packat ner. Så det var bara att åka hem med stolarna först och hämtade verktyg och sen tillbaka igen och skruvade ner bordet så att det skulle få plats i bilen. Väl hemma så hjälpte Adina Daniel med att skruva ihop bordet och vi invigde det nästan med detsamma. 🙂
Ikväll hade vi sällskap till travet. Eva och hennes väninna kom upp en stund och efter det så var det dags för Adina att bada innan det blev en stunds lördagsmys i soffan och sedan
läggdags.
Nu är det endast jag vaken och resten av familjen sover så bilder kommer upp under morgondagen istället. Nu ska jag göra som de andra, sova en stund innan det är matdags för Albin. Godnatt!

/L
image
Lilla hjälpredan ska vara med pappa och skruva såklart.

About Author

Leave a Reply