Tisdag

Idag så blev det premiärtur med sparkcykeln till dagis.
Det gick riktigt bra för Adina och hon ramlade inte en endaste gång.
Väl på dagis så ville hon först inte alls släppa taget om mina ben och gå in till dem andra så tillslut fick en av fröknarna ta med henne. Idag så ville de att man skulle ta med kläder till deras figurdockor så när jag skulle hämta hem Adina så hade jag med kläder. Det ska bli spännande att se sen när de är klara.
Efter dagis så var vi ute och lekte med eva och Leon. Eva hade stekt pannkakor till mellanmål och efter det så busade de vidare och jag passade på att klippa lite till på buster.
När det var dags att gå hem så ville Adina inte följa med så hon fick stanna kvar en stund till med dem medans jag gick hem och började med middagen.

/L

2015-05-26 10.33.46
Daniel var i Katrineholm idag och jobbade, då fick Adina godis som vanligt.

2015-05-26 11.18.54
Albin motionerar lite.

About Author

Leave a Reply