Fredag

Idag så är det fredag igen och som vanligt är Adina ledig då.
Morgonen började som vanligt här hemma och när vi var ute på morgonpromenaden så blev det även en stunds lekande i lekparken innan vi gick in igen. När vi var hemma igen och grejade lite så kommer plötsligt pappa Daniel förbi en sväng här hemma innan han skulle åka tillbaka till jobbet igen. När Daniel hade åkt igen så sa Adina att pappa bara jobbar hela tiden. Då förklarade jag för henne att pappa måste jobba för att tjäna pengar så vi kan handla saker.
Efter lunch så gjorde vi oss redo för att gå ut och leka igen. Det började en stund i lekparken innan vi gick vidare till gården utanför oss och då träffade vi på några grannar och sen satte vi oss med eva och hon gick hem och hämtade glass till oss och en present till Adina. Hon fick en stor spade som hon kunde gräva med och så lekte vi en bra stund ute innan vi gick hem igen för att laga middag. Vädret har varit strålande idag så därför har vi passat på att vara utomhus så mycket som möjligt.
Efter middagen och lite fredagsmys så var Adina så trött och hon sa självmant att hon var så trött och ville gå och lägga sig och sova. Det tog inte många minuter innan hon somnade men efter någon timme vaknade hon igen och hade så ont i benen och munnen sa hon men efter lite medicin så somnade hon om igen. Nu får vi hoppas att hon sover gott inatt.

/L

image

“Mamma, jag vill dammsuga mitt rum” Självklart fick hon dammsuga där och jag resten.

image
Den lille tuffingen.

About Author

Leave a Reply