Läkarbesök (tisdag)

Nu på morgonen när de öppnade telefontiderna till vårdcentralen så ringde jag in direkt för att få en tid till en barnläkare.
Adina har ju som sagt gnällt om ont i öronen, haft feber och inte riktigt mått bra sen i helgen så idag fick vi en tid på eftermiddagen.
Hon hade bestämt sig för att åka vagn och tyckte att jag minsann kunde ta Albin i ryggsäcken (bärselen) så att hon kunde få åka vagn.
Men jag förklarade för henne att Albin kan ju inte gå själv och att hon minsann är så stor och duktig så hon kan gå själv.
Efter att jag frågat Eva om hon kunde tänkta sig att följa med så Adina fick åka vagn berättade jag för henne att hon skulle få åka vagn och då blev hon glad och sa att Eva skulle köra henne.

Väl hos läkaren så var vi lite tidiga men det gjorde inget för vi fick träffa henne ganska så omgående och hon konstaterade att det var en lättare variant av öroninflammation så det blev att hämta ut örondroppar.
Nu hoppas vi att hon kurerar sig så hon inte är lika trött och gnällig som hon varit i ett par dagar nu.

Imorgon är det Albins tur. Det är dags för tremånaders vaccinering så då kommer förmodligen han bli febrig, återstår att se.
Ha en trevlig kväll!

/L

2015-06-09 10.53.41
Båda busungarna är nerbäddade i Adinas säng.

2015-06-09 12.01.32
Idag har Daniel varit i Katrineholm och jobbat, som vanligt hade han med sig godis hem till Adina.

2015-06-09 15.30.16
Självklart så skulle hon smaka direkt.

2015-06-09 15.59.29
Idag blev det hemgjord schnitzel.

About Author

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.