Måndag

Igår när vi skulle åka hem igen så var Adina väldigt trött eftersom det blev så sent på lördagen, jag hann knappt starta bilen innan hon hade somnat och sen så sov hon nästan hela vägen hem, även Albin och Linda sov till och från så jag hade det lugnt och skönt.
Det tråkiga är ju bara det att hon var väldigt utvilad när vi kom hem så hon somnade inte förrän strax efter 21 igår så Linda fick sovmorgon idag igen.

Jag fick släpa mig upp vid 05 som vanligt och åka till jobbet, idag var jag i Ljungsbro och Borensberg och bytte mattor, det var inte så mycket så det gick rätt fort och sen åkte jag hem och lastade om bilen inför morgondagen.

När jag kom hem så hade Linda varit ute och busat med barnen så dom hade precis kommit innanför dörren, det blev lite mer lek inomhus innan det var dags för mat.

Nu är Adina i badet och sen blir det välling för hennes del, hoppas att hon somnar lite tidigare idag.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

Slussvakten i Borensberg.

image

Så här kan man göra utanför dörren till sin blomaffär.

image

Pust.

image

Idag blev det pannbiffar.

About Author

Leave a Reply