Hallsberg (tisdag)

Idag har jag varit i Hallsberg och jobbat, det var lite osäkert på hur många kunder jag skulle kunna byta mattorna hos med tanke på översvämningen på grund av helgens regnoväder där men det var bara en kund som blev drabbad.
När jag kom tillbaka till lagret så var det bara att byta bil och åka till Linköping och byta hos några kunder där, så blir det när folk är sjuka på jobbet, men det gick bra eftersom det var en av mina gamla rundor.
Jag kom hem till familjen i normal tid och här hemma var det full fart som vanligt.
Nu har vi precis ätit middag och Adina ska bada om en stund, sen blir det välling och sängen för hennes del och Albin somnar nog snart också.
Ha en trevlig kväll.

/D

image

Solen sken på vägen till Hallsberg så jag hade ju räknat med att vattnet skulle ha runnit undan.

image

Jag hade fel, det var översmämmat och avspärrat trots att det var flera dagar sen det regnade.

image

Idag blev det panerad fisk, potatis och kall sås.

About Author

Leave a Reply