Måndag

Idag har jag varit i Nyköping som vanligt på måndagar, det var rätt mycket mattor som skulle levereras, jag hade även med lite extra till några kunder som en kollega inte kom in till i fredags eftersom det var stängt.
När jag väl var klar så var det dags att åka tillbaka till lagret, då hade dom börjat med något beläggningsarbete på E4an så södergående trafik fick åka den gamla vägen hem, det tog lite längre tid men det gjorde inte så mycket.
När jag kom tillbaka så lastade jag om till imorgon, då är det Katrineholm som gäller.
Sen så åkte jag hem till familjen och det var full fart som vanligt, Adina busade och Albin låg på sin filt och klämde på sina gosedjur.
Nu har vi precis ätit middag och Adina ska snart bada, sen blir det välling och sängen för hennes del.
Albin kommer väl också att somna snart.
Ha en trevlig kväll.

/D

image

Nu är det mörkt på morgonkvisten.

image

Ankorna hade rymt från ån i Nyköping.

image

Idag blev det kyckling.

About Author

Leave a Reply