Lördag

Idag så blev det sovmorgon eller ja för Adinas del ialla fall. Eftersom hon hostade och vaknade en bra stund inatt så sov hon längre imorse medans Albin vaknade tidigt som vanligt och jollrade och var på bra humör medans jag var så trött med tanke på att Albin var vaken en stund inatt och inte ville somna om direkt och Adina låg mellan oss och sparkade. Jag hoppas att Adina är på bättringsvägen snart men idag så har hon varit lite hes och även börjat bli snorig så det kommer nog dessvärre hålla i sig några dagar till innan det vänder.

Idag på eftermiddagen så åkte vi ut och hälsade på mormor en stund och busade. Gammelmormor har fått åka in på sjukhuset men det var ingen större fara efter att de genomgått ordentliga undersökningar och många provtagningar så hon får komma hem under morgondagen igen.

Ikväll så så har vi haft lördagsmys med mycket gott att äta.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

/L

image

Våra busfrön.

About Author

Leave a Reply