Tisdag

Även idag så har Adina fått vara hemma med oss. Hon har varit lite dålig till och från men nu verkar hon mest ha kvar hostan nattetid. Vi siktar på att det blir dagis imorgon för hennes del. Det vore skönt så att hon får leka av sig med sina kompisar igen. Det blev ju enbart en dag förra veckan för henne.

Idag så har vi tagit det lugnt på förmiddagen  med mycket tv-tittande och lugna lekar på eftermiddagen.
Nu i eftermiddag så började Albin att hosta så återstår att se om det är hans tur nu. Även Daniel har känt sig lite halvdålig. Riktig sjukstuga här hemma med andra ord. Jag har ännu inte kännt av något som tur är.

/L

image
Morgonpyssel med klistermärksboken.

image
Albin provar nya höstjackan. Lite att växa i.
image
Daniel har precis lämnat blodprov för att undersöka om han är en potentiell donator av stamceller.

image
Fiskgratäng till middag.

About Author

Leave a Reply