Torsdag

Efter att vi lämnat Adina på dagis så gick jag och Albin bort till centrum för att handla lite. Det regnade och var riktigt höstruskväder. När vi sedan kom ut ifrån affären så kom det en riktig skur så det blev snabba steg hem. Jag slog nog rekord på hur snabbt jag kunde gå med både barnvagn och tunga påsar. Väl hemma så fortsatte jag som vanligt med hushållssysslorna. Frostade av frys nummer två idag, diskade och grejade. Sen så fixade jag till ett förlängningsavloppsrör till tvättmaskinen vilket jag inte borde gjort. Jag trodde att tvättmaskinen var trasig men Daniel kollade röret jag bytt till och dett var ju helt igengrott med smuts. Kanske inte så konstigt att maskinen strejkade eftersom vattnet inte kunde rinna ut.

När det var dags att hämta hem  Adina så följde Eva och Leon med oss och gissa om Adina blev glad när hon såg att Leon var med. Det blev en stunds lekande utomhus och även mellanmål innan  det var dags att gå in och förbereda middagen.

/L

image

Albin testar majskrokar. Det var mumsigt.

image

Rullar runt och busar på golvet.

image

Leon ger fart till Adina. Precis som en gentleman.

image

Har vi ingen fingerfärg mamma?
“Jag kan göra själv”
“Lite vatten, ägg, saft och mjölk”
Hon är bra tokig ibland.

image

Dagens pyssel. Fastlimmade knappar och så en teckning.

image

Stekt fläsk potatis och löksås.

About Author

Leave a Reply