Måndag

Idag har det varit en seg dag på jobbet, jag skulle köra en runda i Flen som jag inte är helt van vid, efter halva rundan så ser jag att det inte verkar stämma med mattorna som var kvar och det visade sig att en av burarna jag lastade på var till en tisdag.
Riktigt segt men det var ju bara att åka tillbaka till lagret och hämta rätt mattor och sen köra tillbaka till Flen, det tog ungefär 90 minuter extra men jag blev klar till slut.
När jag kom tillbaka till lagret för andra gången så lastade jag om till imorgon, denna gången tittade jag ordentligt på burarna så det var rätt märkning på dom och när jag var färdig med det så var det dags att åka hem.

Här hemma var det full fart som vanligt, Adina och Albin busade och Linda lagade mat.
Nu är Adina i badet och sen blir det sängen för hennes del, Albin somnar nog snart också.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

Imorse var det riktigt kallt ute.

image

Nu är jag på väg till Flen för andra gången, självklart var det ju vägarbeten och köer.

image

16000 mil på mätaren och betydligt varmare.

image

Dags att kolla reklamen.

image

Idag blev det stroganoff.

About Author

Leave a Reply