Tisdag

Idag blev det en tidig morgon. Albin sov äntligen hela natten vilket han inte gjort på ett bra tag nu medans Adina vaknade inatt och kom och lade sig mellan oss och sparkade på både mig och Daniel så det blev inte så mycket sömn ändå.

Adina var nog lite nervös inför tandläkarbesöket men väl där så var hon jätteduktig och satte sig i stolen och gapade stort.
Resultatet var fina vita tänder så det var skönt att höra. Nu är det även dags att vänja av nappen  nattetid tyckte hon så vi får hoppas att Adina lämnar sina nappar till tomten vid jul som hon har sagt att hon ska göra.

/L

image

Lite nervös och förväntansfull inför tandläkarbesöket.

image

Stolen åker upp.

image

Gapar stort och fint.

image

Albin blev trött redan i bilen på väg till affären.

About Author

Leave a Reply