Onsdag

På morgonen så var Adina på riktigt bra humör. Idag skulle nämligen jag och Albin stanna kvar en stund på förskolan i samband med att vi lämnade henne. Det var drop in för föräldrar att stanna kvar en stund och måla glaslyktor som ska tändas på tyska torget nere på stan i  slutet av november. Det är någon manifestationen och en lykta per förskolebarn ska tändas.

Efter att vi målat så var det fika med fruktfat och kaffe. När jag och Eva tänkt gå hemmåt igen så tyckte både Leon och Adina att vi skulle stanna kvar en stund och leka med dem. När de senare skulle gå ut på gården  så gick vi hemmåt igen. Albin sov gott hela tiden i vagnen så det var skönt att han fick sova ut ordentligt med.

När vi väl kom hem igen så var det dags att laga lite mat till Albin.

När det var dags att hämta hem Adina så följde även Eva med och hämtade Leon sen så fick de pannkaksmellanmål ute och en stunds lekande. Idag skulle även jag jaga dem och vi sprang runt och busade.

/L

image

Nu ska vi måla.

image

Gröna ormar skulle Adina måla sa hon.

image

Resultatet. Den gröna är Adinas och den med röda blommor på är min.

image

Dags för mellanmål.

image

Medans Albin redan har ätit sin gröt.

image

Stekt fläsk och löksås.

About Author

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.