Måndag

Idag så var det premiär för både Adina och Albin på öppna förskolan. Jag gick aldrig med Adina när hon var liten men eftersom det snart är dags att börja skola in Albin och han är lite väl hängig och klängig så tycker jag att det är dags för honom att träffa lite andra små barn.
Väl där så var de riktigt trevliga och hälsade oss välkomna och gav oss en visning på hur det såg ut och vad man kunde göra. Adina var lite blyg först men sedan släppte det och hon skulle prova på en hel del. Hon tyckte det var riktigt roligt och sa att hon ville dit imorgon med istället för hennes vanliga förskola men jag berättade att vi kan gå dit på fredag igen så då blev hon glad igen.
När Albin väl vaknade så kröp han nyfiket omkring och kikade runt. Han hade riktigt roligt med en liten flicka som var en månad yngre bara. De stod på varsin sida av en glasdörr och tittade på varandra. Sen så skulle han självklart fastna vid bilhörnan med alla möjliga bilar.

Planen är att jag och Albin ska en sväng dit imorgon med utan storasyster.

/L

image

Adina skulle måla.

image

Spegla sig inne i bokrummet.

image

Fruktstund så man orkar busa lite till.

image

Även Albin hittade en spegel.

image

Klackskorna var riktigt roligt att gå runt i tyckte Adina. Här en blandning av prinsessa och doktor.

image

Inspekterar bilarna uppe vid fönstret.

image

Dags att se vad som finns i köket.

image

Vi stannade till en stund vid lekplatsen innan vi gick hemmåt igen.

image

Väl hemma så var det två trötta och nöjda barn som somnade gott en stund.

image

Bus efter tuppluren. Adina tyckte att Albin skulle vara en bebishäxa men Albin ville inte ha hatt på sig.

image

Fläsk och löksås till middag.

About Author

Leave a Reply