Onsdag

Idag så började morgonen bra. Båda barnen sov ända till klockan var runt halv sju och sedan var Adina på riktigt bra humör och vi vart inte osams som vi annars är varje morgon och eftermiddag.
Väl på förskolan så håller de på att bygga upp en affär så idag innan vi gick så hittade vi lite tomma fisk och grötkartonger och några tomma klämpåsar som Adina ville ta med till förskolan. Det var uppskattat då de hade så lite varor.

När jag och Albin lämnat Adina så fortsatte vi bort till centrum för att fortsätta med skojakten. Eftersom att båda skobutikerna hade slut på hans storlek och det skulle ta upp till fyra veckor innan de fanns i butik igen så hade jag tur att hitta begagnade som knappt var använda. Sen passade vi på att handla lite innan vi begav oss hemåt igen.
Idag har det styrts och ställts här hemma och när vi skulle gå och hämta hem Adina så följde Eva och Sally med för att hämta hem Leon. Och som vanligt följde vi med dem en stund för fika/mellanmål.
Idag så hände det mycket under tiden vi var där. Genom fönstret hann vi med att se två ambulanser, två byggbilar samt en flyttbil som håller på att tömma en lägenhet.

Väl hemma igen så var det slut på lugnet, Adinas trots började igen men idag så får vi vara tacksamma över att det var milt och inte ihållande utan att det gick över relativt fort.

Nu sover båda barnen så sött. Snart även vi med.

/L

image

Albin väntar på lunch.

image

Ojoj, det går undan när man glömmer att sätta skohornet för lådorna.

image

Nyfikenstrutarna kikar ut för att se vad som händer på gården.

image

Dagens middag blev lite blandat.

About Author

Leave a Reply