Söndag

Denna helg har varit väldigt speciell.
Eller rättare sagt lördag blev annorlunda.

I fredags efter att mormor slutat jobbet så mötte vi henne och hon kom hit och hälsade på oss och på kvällen så skjutsade jag och barnen hem henne.

I lördags fm så ringde Leon och ville leka med Adina så vi var ute en stund i lekparken innan vi följde med dem hem och fikade och lekte lite till.
Sen så pratade de om att Adina skulle sova över hos dem och efter en stund så kom vi överens om att låta dem göra det. Vi gick hem för att packa och äta lunch och Adina och Daniel gick till netto för att handla frukost, godis och en blombukett att ta med då Daniel berättade att man måste ha med sig något när man blir bortbjuden och får sova över.
Det kändes väldigt konstigt att hon inte skulle sova hemma men någon gång måste vara den första. Men att det skulle ta över tre år innan den dagen kom. De hade haft jätte roligt och skött sig båda två och sen hade de somnat så gott båda två.

Idag när jag och Albin gick för att hämta hem henne så sa hon att hon bara hade saknat Albin lite men inte mamma och pappa.
Sen i eftermiddag så har det bara blivit en lugn dag här hemma. Adina var riktigt trött och även Albin. De båda somnade innan klockan hunnit bli sex så imorgon väntas en tidig morgon känner jag på mig.
Tur att även vi ska sova snart så man orkar upp imorgon.

/L

image

Utomhus och leker.

image

Sally får vara med och leka Emil.

image

Leon sa att Adina var så snäll som hade med blommor, frukost och lördagsgodis.

image

Båda två var trötta efter en hel dag bus tillsammans.

image

Jag och Daniel bakar hemmagjord pizza som blev superbra.

image

Liten stund igen i lekplatsen innan vi kunde gå hemåt.

image

Glassmonstret.

About Author

Leave a Reply