Tisdag

Efter att ha blivit väckt ett antal gånger inatt av Albin gav jag tillslut upp och la mig med honom i soffan. Adina kom och väckte oss vid halv sju så det blev sovmorgon  imorse vilket var välbehövligt men inte lika roligt att behöva stressa på morgonen för att komma i tid till förskolan.
Idag skulle hon inte gå först men när vi väl skulle gå så var det inga problem.

Efter att ha lämnat Adina så blev det att sätta fart med att baka till Albins kalas här hemma. Det blev inte så avancerat utan endast moccarutor, syltgrottor och blåbärsmuffins. Men det får bli bra, det blir ju även tårta och sen mat innan fikat.

När det var dags att hämta hem Adina så följde Eva, Leon och Sally med och sen så stannade vi ute en stund i lekplatsen. Men sen började det bli kyligt och blåsigt så vi följde med dem in en stund innan vi gick hemmåt för att börja med middagen.

/L

image

Adina ville prova att ge Albin yoghurt.

image

Nu ska vi se vad vi ska baka.

image

Albin fick inspektera en tom kartong så mamma kunde få baka.

image

Adina och Leon i full fart.

image

Och Albin tar en drickpaus.

About Author

Leave a Reply