Torsdag

Idag när det var dags att gå till förskolan så ville Adina åka sparkcykeln. Sagt och gjort så envisades hon med att sparka sig fram hela vägen trots allt grus som ligger kvar på trottoaren.

När jag och Albin kom hem igen så satte vi fart med att dammsuga och städa. Albin blev ganska trött strax när vi dammsugit klart och vilade en stund så då var det skönt att få plocka och greja i lugn  och ro.

Igår så hade jag äntligen fått en tid att visa upp mina leverfläckar och efter att läkaren kontrollerat och inte tyckte att någon verkade farlig ville han ändå vara säker och skickade mig därför till en specialist på sjukhuset för ännu en bedömning. Det känns bra så de tar en extra titt.

Imorgon är det fredag igen och det blir en sväng till öppna förskolan då Adina vill dit och Albin behöver lära sig att släppa taget mer om mamma. Det är ju inte så lång tid kvar tills han ska skolas in på sin förskola. Men just nu känns det som en evighet då jag längtar och ser fram emot mitt nya jobb. Äntligen ska jag få jobba som kock igen!

/L

image

Råttor i barnvagnsförådet så nu fick vagntäcket åka i soporna.

image

Albin leker medans jag dammar.

image

När man ätit en ordentlig lunch så får man glass till efterrätt.

image

Adina ville hjälpa till med middagen idag. Här sköljer hon riset.

image

Och när pappa kom hem så hade han fått en strut av sina “godistanter” så Adina blev glad.

image

Kycklinggryta med ris.

About Author

Leave a Reply