Tisdag

Idag så blev det en morgon med snabba ryck. Eller inte så mycket mer bråttom till förskolan än vanligt. När vi lämnat Adina  så fortsatte jag och Albin till spårvagnshållplatsen. Idag så var det även premiärtur för Albin att få åka både spårvagn och buss.

Väl hemma igen så blev det en sen lunch och lite lekande innan han blev trött och vilade middag. Idag så har Adina och Albin busat på eftermiddagen och Adina ville även hjälpa till med middagen. Skala potatis  var för svårt och hon gav upp efter ett kort försök.

/L

image

Väntar på spårvagnen. ( Jag fick inte till någon bra bild inne i spårvagnen eftersom det var spännande att se sig omkring)

image

Och så åkte vi buss också. Det var också spännande.

image

Mellanmål efter förskolan.

image

Full fart.

image

Nu ska vi skala potatis.

image

Albins första komjölk, det var riktigt gott.

image

Även stekt fisk, potatis och kall sås var gott.

About Author

Leave a Reply