Tisdag

När det var dags att göra oss redo och gå till dagis så ville Adina cykla dit idag. Det blev premiärtur med cykeln dit och det gick bra. När hon var lämnad så fortsatte jag och Albin till hans förskola för första dagen som var lite längre. Men Albin höll sig nära mig och han vågade inte riktigt släppa taget utan ville vara nära. Men efter lunchen så lättade det lite men då var det ganska snart dags för hemgång. Vi får se om det blir bättre under morgondagen.

Adina hade varit på långpromenad med sin förskola till skogen och lekt där och sedan gått tillbaka.

Det blev även en snabbfika/mellanmål inne hos Eva på eftermiddagen. Hon hade nybakta bullar som var riktigt mumsiga sen gick vi ut för lite frisk luft och Adina gungade en stund och cyklade innan vi gick hem.

/L

image

Albins förskola.

image

Tittar nyfiket omkring och undrar säkert vart han har hamnat nu.

image

Helt slut efter tre timmar med nya barn och intryck på förskolan.

image

Adina trampar på.

image

Ska man få bygga torn ifred så måste det byggas högt upp.

image

Dessa leksaker överallt.

image

Båda trivs som fiskar i vattnet. Albin gillar duschmunstycket som lyser.

image

Kassler med persilja och ost samt ris.

About Author

Leave a Reply