Onsdag

Och så var det dags för förskola igen. Men vid lunchtid så hade Adinas förskola försökt att ringa mig men när jag ringde Daniel så var han redan på väg för att hämta hem henne.
Hon hade varit trött och hängig och när de kom hem så hade hon somnat direkt i sin säng.

Albin klarade av sin första långa dag på förskolan rätt bra. Han somnade i min famn efter lunch och sov sedan en timme innan det var någon som väckte honom. Sen var han mest gnällig och klängig eftersom att han inte fick sova färdigt. Men nya tag imorgon och då ska jag även lämna honom själv och gå undan en stund. Förhoppningsvis går det bra då det bara är imorgon och fredag kvar innan vi åker bort en vecka och sedan är tanken att jag ska börja jobba igen. Vilket jag längtar till så dett blir normal vardag igen.
Eftersom att man inte får fota på förskolan så blev det dåligt med bilder idag.

/L

image

Trött och hängig efter en halv dag på förskolan.

image

Hjälpredorna förbereder middagen.

image

Smygfoto på Adina som man tydligen inte får ta kort på längre.

image

Albin mumsar i sig.

image

Fisk med ägg,persilja och dillsås.

Leave a Reply