Söndag

Igårkväll kom vi hem sent och båda barnen somnade för natten i bilen på hemvägen. Det var skönt det för då kunde allt packas upp och plockas i ordning i lugn och ro.
Albin och jag gick upp tidigt som vanligt medans Adina och Daniel sov gott en stund till.
Efter frukost så kom Leon och Pernilla upp till oss en stund då Adina och Leon inte setts på ungefär två veckor och saknade  varandra. Adina överlämnade även presenterna som hon handlade på Lalandia.
Det var gulligt att se dem så glada av att äntligen få träffa varandra igen.

Pernilla tog med sig barnen ut efter att de fått leka inne en stund och efter att Albin ätit lunch så gick vi ut till dem på gården en stund.
Det blev inte så långvarigt eftersom att vi också behövde få i oss mat.
En sväng till affären och sedan hem för matlagning och efter att vi ätit så var vi intet inomhus länge förens vi gick ut i det härliga vädret igen.
Nu idag så har de även börjat med gårdsloppis som grannarna runtomkring brukar stå på.

När jag tittade till på klockan så hade tiden visst rusat iväg som vanligt och vi gjorde oss redo för att gå hemmåt igen.
Efter middagen så blev det bad för Adinas del och även hårklippning. Det återstår att se imorron när det torkat hur rakt/snett det blev eftersom det är så svårt att vara still med huvudet i två minuter.

Nu är båda två i säng och förhoppningsvis så kommer de att kunna somna hyfsat tidigt med tanke på att det snart blir vardagsrutiner igen och tidiga mornar.
Imorgon är det äntligen min sista dag innan jag på tisdag äntligen får sätta min fot inne i köket igen!

/L

image

Albin har lärt sig att gå ordentligt i danmark men utomhus med skor var svårare så det gick bättre att krypa.

image

Någonstanns där långt bort i bilden lyckades jag fånga Adina och Leon på bild men det var mycket spring i deras ben och ville inte vara still och med på bild.

image

Tur två på eftermiddagen. Först en sväng till nästa mataffär och sedan lekplatsen.

image

Gunga på repstegen är roligt.

image

Albin äter mellanmål innan han också ville gunga lite.

image

Och nej mamma, det är inte alls ketchup i hela ansiktet. (Albin fick långa armar och åt upp Adinas sista mat och hittade ketchup som hann verkligen tyckte om)

About Author

Leave a Reply