Tisdag

Idag började Linda jobba igen efter mammaledigheten, hon tyckte att det var roligt och dom var nöjda på restaurangen så det är ju bra.
Detta innebär att Linda lämnar barnen på dagis på morgonen och jag hämtar på eftermiddagen, det tråkiga med det är att jag bara får plats med en barnstol i min bil så först hämtade jag Albin, sen åkte vi hem och tog hans vagn till Adinas dagis och hämtade henne, lite omständigt men vi kom hem till slut, nu blir det samma sak om dagarna i framtiden.

Ha en trevlig kväll.

/D

image

Nu är jag mitt ute i skogen igen.

image

Dags att hämta Albin.

image

Berendsens nya medarbetare är inlastad i bilen.

image

Nu har vi även hämtat Adina.

image

Albin kan inte stå still så det är därför bilden är lite suddig.

image

Idag blev det falukorv i ugnen och potatismos.

About Author

Leave a Reply