Torsdag

Då var det min tur att skriva lite idag. Det har varit en rätt körig vecka på jobbet med mycket förberedelser och krånglig mat på menyn om man säger så. Men nöjda gäster och det är ju kul att de uppskattar det.

Idag så fick jag även veta att vi är nominerade till White guide café och det är en tävling där de bästa caféerna runt om i Sverige tävlar. Ska bli spännade att få höra resultatet sen. Jag tror att det är ca 400 caféer ifrån norr till söder som det handlar om.

Idag så har Albin haft något jippo på dagis, barnens förskoledag och så hade han fått diplom för att de hade gått baklänges. Det handlade om barnens säkterhet att åka bil baklänges så varför de skulle gå baklänges har jag ingen aning om.

När jag kom hem från jobbet så höll Daniel på med middagen och barnen lekte. Det var en relativt lugn och gnällfri eftermiddag emot vad det brukar bara så drt var rätt skönt.
Nu är de nybadade och nattade.
Imorgon  är det äntligen fredag igen och en ledig helg att se fram emot.

/L

image

Hmm.

image

Nu börjar även rädisorna att växa som Adina och Leon planterade för några veckor sedan. Morötterna verkar gå lite trögare att ta sig.

image

Ris och Fläskytterfile med ärtor fick det bli till middag.

About Author

Leave a Reply