Onsdag

Dagarna går snabbt. Jag tycker knappt att man hinner med något, inte här hemma ialla fall. På jobbet blir det däremot mycket gjort och inte en lugn stund. Vi har även utökat menyn nu så ytterligare två rätter finns det att välja på. Idag var det även en stressig morgon då vi inte hade något vatten igår eftermiddag när vi kom hem. Disken hann jag med att få undan imorse och städa lite. Tur att vattnet hade kommit tillbaka så att Albin fick sin välling. De håller ju på att gräva för fjärrvärme utanför oss så då hade de självklart råkat gräva sönder vattenledningarna.

Imorgon blir det en jobb och förskoledag till innan vi är lediga på fredag. Sen blir det jobb både lördag och söndag för min del. Men nästa vecka blir kort så tar igen ledigheten då.
Även utvecklingssamtal för Adina väntar på fredag så det ska bli spännande att få höra vad de har att säga.
Nu ska barnen nattas och snart även vi.

/L

2016-06-01 15.48.40
Nu är det sommar, då ska man ha kjol.

2016-06-01 17.34.53
Köttfärssås till middag.

About Author

Leave a Reply