Onsdag

Då var det min tur att skriva lite. Det är som ni märker mest Daniel som bloggar.

Idag var det åter en tidig morgon och nu har ju även barnen börjat på förskolan igen efter fyra veckors ledighet. Tack och lov inga symtom till att de skulle bli sjuka utan nu får vi hoppas att de håller sig friska och krya.
Jag har haft massor att göra på jobbet men idag så var det äntligen lite lugnare tempo och inte så överdrivet mycket gäster. Tur det så man hinner återhämta sig lite mellan varven.
Nu har jag bara denna och nästa vecka kvar innan jag tackar för mig och det blir dags att återvända tillbaka till Linköping igen. Det kommer definitivt att bli lugnare och så kommer det inte bli så sena och långa dagar för min del.

Det blev dessvärre inte så mycket bilder idag då min kamera inte ville fungera imorse när jag skulle fota så ni får hålla er till godo med mest text idag.
Det brukar mest vara bilder så lite omväxling förnöjer sägs det ju!

/L

2016-08-03 08.04.12
Ombytt och klar för ännu en arbetsdag.

2016-08-03 17.20.07
Idag hann jag hem till middagen, iochför sig så hade de nästan ätit klart men lite middagssällskap fick jag.

2016-08-03 17.12.58
Daniel hade gjort köttbullar, potatis och gräddsås.

Leave a Reply