Snö, regn och blåst (onsdag)

Idag på morgonen när vi tittade ut så såg vi att det kom lite snö, det var inget som blev kvar på backen utan smälte lika fort som det kom ner.
Det var även väldigt blåsigt och kyligt ute så idag har det varit riktigt busväder.
Men eftersom att vi hade bestämt att vi skulle åka med bussen och hälsa på Alicia och hennes lillasyster så var det bara att klä sig ordentligt.
Vi skulle leka på en lekplats vid min gamla lågstadieskola som nu har blivit riktigt fin och ganska nybyggd.
Det fanns en en linbana som de åkte i och så hoppade de lite studsmatta och gungade. De klättrade även lite på en repklätterställning men sedan blev det för kallt för att vara ute så vi tog oss en promenad till affären för att handla lunch och fortsatte sedan hem till dom där vi fortsatte att leka, äta lunch och fika innan vi åkte hem igen.

Eftersom det har varit snöblandat regn idag så blev det dåligt med bilder då telefonen gärna krånglar och inte vill ta biler utomhus.
Väl inne så var det full fart så blev dåligt med kort då också.
På bussen på väg hem så sa Adina att hon var så trött men att det hade varit roligt idag.
Hon somnade till och jag fick föröka hålla henne vaken så att hon inte skulle somna eftersom vi ganska snart skulle gå av.

I morgon ville Adina gå till öppna förskolan, och om vädret inte är bättre under morgondagen så blir det toppen med att leka inomhus.

/L

2016-11-02-15-12-19
Dags att börja med middagen och båda skulle hjälpa till idag.

2016-11-02-16-02-06
Kotletter, ris och champinjonsås.

2016-11-02-16-45-49
Och så lite spelande innan det var dags att bada och sova.

About Author

Leave a Reply