Onsdag

Halva arbetsveckan har redan gått och nu så är Adina frisk igen så idag var det dags för båda två att få komma till förskolan.
Albin har ju fått gå även att Adina har varit hemma.
Nu håller vi tummar och tår för att de håller sig friska ett tag.

Idag på jobbet så har jag förberett mig lite inför en inspelning som jag ska medverka i antingen imorgon eller på fredag.
Köket och skolan har ju vunnit pris i höstas. Hagdalspriset som de ska få hämta i början på februari. Och eftersom chefen är på semester så ville rektorn att jag skulle vara med istället.
Det blir inget märkvärdigt förhoppningsvis utan jag ska bara svara på frågor gällande skolmaten så det blir nog inga konstigheter.
Lite nervös är jag ändå för jag vill få med kort men mycket information.

Här hemma så märkte jag att Albin hade fått plåster på tån idag och Adina berättade att Albin hade fått en stol på tån så att det började blöda.
Men Adina, Leon och en fröken plåstrade om Albin och tröstade honom sa hon så han blev glad igen.
Båda två har även varit hjälpsamma efter middagen med att duka undan och sedan bråkat om vem som ska få diska. Tänk om de alltid kunde bråka om städgrejer och om vem som ska göra vad?
Det är bara att vara nöjd så länge de vill hjälpa till.

/L


Albin ville promt ha Adinas hatt imorse, det fick han men hans mössa åkte också med. Adina sa att vi måste byta innan vi var framme vid förskolan så fröknarna inte skulle se att han hade hennes hatt.


Ugnsstekt falukorv med lök och äpple, samt grönt potatismos till middag.
(Gissa vem som ville färga maten.)

About Author

Leave a Reply