Torsdag (171116)

Full fart!!

/D

Jag trodde att ni inte skulle få något alls idag, men så blev det ju inte.
Ni vet att Adina har hostat och fått MEDUCIN utskrivet? Ja det är Pippi Långstrump som säger så, i vilket fall som helst så var hon på dagis idag och allt var fridens rosor, ändra fram till lunchtid, då ringer dom mig, ja vad ska jag göra?
Jag sa till Aisha, eller vad hon nu hette, som ringde, att jag kommer om ungefär 1,5 timme när jag är klar på mitt jobb.
Hon sa inget om det utan hon sa snarare att det var bra, hon ville bara berätta hur min dotter mådde.
Då tänker jag direkt; varför i HELVETE ringer du då?!

Aja, här kommer en bild…


Nu är Adina hämtad, hon behövde inte ta på sig ytterkläder eftersom jag hade en varm bil som stod 25 meter bort, hon var så hängig så jag ville inte bråka med henne.


Hahaha, hon hade inte fått ta sin hostmedicin på dagis idag, jag frågade specifikt om det när jag hämtade henne och Jenny (en fröken) sa att dom får inte under några som helst omständigheter ge medicin till barnen, och när jag tänker efter så är det faktiskt rätt vettigt.
Håkan, min chef, han skrattade rätt gott när jag visade bilden, det är ju en “Apotekarflaska” som han brukar få whisky i.


Men men, nu får “Bettan” stå tills på måndag, jag bara hoppas att ungarna blir friska.

About Author

Leave a Reply