Midsommar på Getå Hotell

Det är inte så ofta jag skriver här, men nu var det dags att göra det.

Midsommaraftons kväll började med att Linda stod i köket på “hennes” hotell och gjorde mat till dom “vanliga” gästerna, och jag satt på balkongen på vårt hotellrum och drack en iskall Mariestads, det var skönt att sitta där i kvällssolen och bara njuta av lugnet som var där.

Efter ett tag så knackar det på dörren till vårt rum, då är det Tommy (chefens man som kommer) som står där med några öl och skrattar så vi satt ute i solen och pratade om allt möjligt, så jag ska tydligen måla staket åt dom, haha!

Sen när alla ordinarie gästerna hade ätit klart så var det vår tur att få lite mat, det var jag, Linda, Birgitta (chefen), hennes man Tommy och deras dotter Kristina.

Som Midsommar hör till så var det sill & snaps, Jansons, köttbullar, prinskorv m.m.

Efter maten så diskade vi (ja, jag diskade också) och lite senare en kaffe och en väldigt god konjak.

Så det var en väldigt trevlig kväll som jag gärna skulle göra om igen, när klockan började närma sig 23.00 så gick vi och la oss för att sova eftersom Linda skulle fixa frukosten till alla hotellgäster morgonen efter.

Men ett stort tips till alla er som funderar på hotell i Östergötland, jag rekomenderar starkt Getå Hotell, det finns inget bättre ställe när det gäller att ta hand om gästerna!

/Daniel

About Author

Leave a Reply