Barnvakter

Igår så ringde Karin till oss och undrade om vi kunde vara barnvakt till lilla Rebecca medan de skulle iväg och titta på speedway.. Självklart ville vi det, hon är alltid så glad och lättroad,
Vi satt här hemma och lekte med hennes leksaker sedan rotade Daniel fram en slev och en visp ifrån köket vilket hon tyckte mycket bättre om än hennes leksaker som hon har dagligen, så nya favoriten blev vispen som hon smaskade och tuggade glatt på.
Senare bestämde vi oss för att ta en promenad till Mcdonalds så vi satte rebecca i vagnen och promenerade till donken och hon i kassan hade ju inte alla chips i påsen, haha.
Vi beställde en coca cola och en fanta utan is, vi fick tillslut två cola utan is, jaja hon var väl ny eller stressad, alla gör vi fel någon gång i bland..
När vi kom hem så smaskade vi i oss vår mat och Rebecca mumsade i sin sin ninning (Välling)
Sedan ville hon också ha pomme så Daniel gav henne två stycken och det tyckte hon var gott..

När det började bli läggdags så ville ju självkart inte hon sova men jag visste att hon har sin tid då hon ska lägga sig så vi gick in i sängen och la oss och jag sjöng alla barnvisor jag kunde komma på, blev även några julsånger,hehe..Tillslut så somnade hon och sussade så sött..

/L

About Author

Leave a Reply