Kräftskivan

I Lördags så var det dags för den årliga kräftskivan i Kalmar.
Vi började äta massa god mat, ungefär samma mat som man har på midsommarbordet, det var ägghalvor, massa olika sillar, Jansons, omelett, prinskorv, köttbullar, strömming, olika pajer m.m. Innan kräftorna så spelade vi kubb och “mitt” lag hade riktigt flyt vi vann båda gångerna.
När det var dags för kräftätandet så blev det som vanligt att jag tittade på när de mumsade i sig dessa hemska små röda varelser, tror inte jag någonsin kommer att lära mig att tycka om kräftor, kanske kommer senare med åren..
Istället så satt lilla Melker i mitt knä och smålog och pratade sitt egna lilla språk. Så mysigt med en liten krabat som bara ler och tycker att livet leker.

Nu har vi precis käkat lasagne och nu ska jag in och stöka mer i köket, tänkte baka äppelpaj, jag plockade med mig lite äpplen från Gunilla & Eines trädgård så vi får hoppas att det blir mumsigt, det brukar bli mycket godare med egna äpplen från trädgården än köpes äpplen.

Här är jag och lilla söta Melker:

LindaMelker

Här är lite andra bilder ifrån kvällen.

/Linda

About Author

Leave a Reply