Denna vecka

I Onsdags så kom Fia förbi en sväng och vi bestämde oss för att ha våran efterlängtade bakdag som inte blivit av så hon hade med sig
minimarshmallows som vi skulle ha i våra chokladmuffins, vi började baka och styra och ställa men när de var klara och vi skulle provsmaka så hade marshmallowsen bara “försvunnit” de hade liksom smält bort..
När  vi sedan googlade efter lite olika recept så såg vi sedan att man inte skulle trycka i dem bara rätt upp och ner som vi gjorde utan att man skulle täcka över dem med smet så att de inte skulle smälta in i muffinsarna..
Men våra jordgubbs-frukt muffins blev bättre så det blev halft misslyckat så nästa gång så ska vi göra ordentliga marsmallowsmuffins som förhoppningsvis blir bättre och godare med sega bitar i, så som de ska vara..
Senare så ringer Frida och bestämmer sig för att sätta sig på cykeln och cykla hit en stund och det var trevligt att träffa henne. Vi kom fram till att det måste ha varit över ett år sen som vi sågs sist,
det är inte klokt vad tiden går fort..

I Går så gick jag och mamma en sväng på stan för jag hade fått syn på en fin ull jacka på NewYorker som jag så gärna ville ha, blev förvånad att höstjackorn redan kommit in i butikerna, men det var bara och passa på, jag har lärt mig att väntar man för länge så finns det man vill ha inte kvar och de tar oftast inte in så många jackor, så då hade jag kanske inte hittat en liknande i någon annan butik.
Så nu är jag redo för hösten, regn och rusk, det positiva med hösten är att man kan klä på sig mysiga halsdukar, vantar, stickade tröjor och bara sitta inne och mysa med tända ljus och se på film medans regnet öser ner utomhus.

/L

About Author

Leave a Reply