Storstädning

Idag så sov jag ganska länge, strax efter Kl: 1  så tyckte Daniel att det var dags att jag skulle gå upp så han kom in och väckte mig, det blev sen frukost och sedan fick jag städryck eller vad man ska kalla det för.
Jag har i stort sett städat hela dagen idag, började med att damma och torka dörrar och dörrkarmar sedan fortsatte jag med att göra rent kattlådorna och bytte sand. Lagade mat, dammsög, diskade, slängde sopor och tvättade.
Att det ska ta hela dagen bara för att man vill ha det rent och fint här hemma..

Imorgon eftermiddag så ska jag ut och köra med min morbror det var ett tag sen nu och på torsdag ska jag köra med trafikskolan, det börjar nå slutet nu så det kanske är dags att ta tag i teorin på allvar, har läst mycket i en period sedan la jag det på hyllan och har väl inte läst så mycket nu på nån månad eller två, men det är iför sig ganska logiskt och självklara saker, men vissa saker är mer krångligare och inte lika självklara..
Nu blir det tv och något gott!
/L

About Author

Leave a Reply