Rix fm festival och Augustifestival

I Torsdags så var det rix fm festival i vasaparken här i stan och Augustifesten började även den i torsdags och slutar i morgon, vi har inte varit nere på stan än någonting ock det blir nog inte att vi går ner något heller, det brukar ju i stort sett vara samma sak marknad, karuseller och fyverkerier varje år så vad gör det om vi missar det, ska även jobba imorgon så det blir en lugn hemmakväll idag med lite gott och myspys =)

Var ute och körde i Torsdags med trafikskolan och det var ganska nervöst eftersom att det skulle vara en liten låtsas uppkörning dvs att läraren skulle sitta tyst brevid och inte säga något utan jag skulle bara tuta och köra samt komma ihåg alla moment som vi gått igenom och göra rätt.
Det började bra men när vi kom in mot stan där vägar var avstängda på grund av augustifestivalen och massa trafik på grund av att de flesta slutat jobbet så gjorde inte det saken bättre, vet inte vad jag höll på med fick motorstopp och blev osäker vid rödljusen eftersom det blinkade gult, visste inte om jag skulle först eller vem som skulle köra först, blev så förbannad på mig själv sedan efteråt när vi stannade och gick igenom hur körningen gått,
vi höll med varann om samma saker så nu ska jag öva mer inne i stan och köra mer i rusningstrafik så jag inte blir osäker på mig själv.
Det gick så bra när jag körde i torsdags med min morbror men då så satt ju han brevid och sa till om hur jag skulle göra men när körskoleläraren satt tyst brevid mig så blev jag bara nervös att jag skulle göra fel och självklart blev det så tabbar då…
Aja, nog om det nu ska vi ner till grannarna och hälsa på lilla Rebecca.
/L

About Author

Leave a Reply