Dags för uppdatering

Som sagt så rusar dagarna ofta förbi och varken jag eller Daniel är inte speciellt duktiga på att skriva dagligen på bloggen.
Men ibland så kan det bli flera inlägg samma dag eller bara med några få dagars mellanrum.
Så vad har hänt den senaste veckan..

Jag har jobbat ganska mycket, nästan heltid de senaste månaderna vilket är jätte bra, jag vill ju självklart jobba mycket, men det är skönt och vara ledig ibland.
Nu under nästa månad så ser det dessvärre mörkt ut, inga bokningar under 2 veckors tid men jag hoppas att det kommer in lite konferenser eller middagar så att jag inte blir helt sysslolös.
I måndags så var jag på halkbanan och sladdade lite, det var skoj, men inte lika skoj om det händer ute på vägarna när det bli snö och blixthalka ute på vägarna eller om regnet öser ner och man råkar få vattenplaning.
På tal om körning så har jag endast en lektion kvar sedan har vi gått igenom hela “körprogrammet” så det är bara att se till att plugga teori nu ordentligt så att jag snart framöver kan boka in en tid för uppkörning och teoriprovet.
Idag hade Netto invigning så jag kunde inte motstå utan tog en sväng dit efter jobbet, det var så mycket folk att det var kö utanför butiken så jag fick vänta en liten stund tills folk kom ut innan jag kunde gå in.
Det var mycket invigningspriser och erbjudanden men jag handlade inte så mycket, blev lite mjölk, ägg, knäcke, potatis och tobleroneglass. Det lät gott så ska nog ta mig till köket och smaka lite glass.
Sen är det snart idol på tv så det får man ju inte missa, det är ju själva intagningen som är roligast att se på, hur vissa människor tror att de kan sjunga men verkar egentligen vara helt tondöva, haha och sedan dom som bara är med för att synas i tv, larvar sig och tror att de är roliga, de är mest irriterande.
/L

About Author

Leave a Reply