Blåsigt & kallt ute

Nu känns det att hösten har börjat smyga sig fram.
Det har varit riktigt blåsigt de senaste dagarna och träden börjar få skiftande höstfärger.
Nu märks det också att dagarna inte är lika ljusa längre utan det börjar bli mörkt tidigare för var dag som går.
Idag har vi varit på Netto och inhandlat en ny lampa till somrummet samt en golvlampa till vardagsrummet, det behövs lite mysbelysning nu när hösten närmar sig.
Det är ju den mysiga årstiden nu då man kan klä sig varmt med stickade tröjor och sköna stora halsdukar och vantar.
Eller om man är som Daniel som helst vill vara inne i värmen så kan man mysa in sig med filtar och kuddar i soffan och titta på film och gotta sig med sötsaker framför tv:n.

Idag fyller morfar år,Ha den äran på födelsedagen!!

Nu ikväll så har jag lagat god mat som jag längtat efter länge nu, det blev fylld fläskfile med fetaost och soltorkade tomater med kroketter och soltorkadtomatsås, mums.
Daniel såg lite skepisk ut och undrade om det verkligen skulle se ut så (fetaosten smälter och det blir saftigt mört kött)
men när vi satte oss och åt så åt han och tyckte att det var gott så det var nog inte fy skam trots allt.
Det är inte så ofta jag har lust att lägga ner så mycket tid på att laga mat hemma eftersom jag jobbar med mat hela dagarna, så oftast vill jag bara laga något som inte kräver allt för mycket tid och lagar gärna sånt som sköter sig självt så man inte behöver stå i köket flera timmar och övervaka.
Men nu idag så tänkte jag att vi skulle unna oss lite finare mat..

Har inte så mycket mer att skriva om just nu,  jag får försöka att skriva lite oftare istället så man inte glömmer bort vad vi haft för oss när man väl sätter sig ner och ska skriva..
/L

Leave a Reply