Slapp & Ledig helg

Igår så jobbade jag lunch och skulle laga mat åt konferensgästerna på jobbet men det började inte alls bra,
mitt i allt så tog gasolen bara slut, fick lite smått panik eftersom potatisen inte börjat koka och
hade bara två plattor inne i kallskänken som knappt fungerar de heller, men det är vanliga som går på ström så det är lite mer pålitligt än gasolspisen inne i köket.  Det hade ju bara saknats att det hade blivit strömavbrott mitt i allt med, men som tur så klarade vi oss ifrån det.  I vilket fall som helst så han jag att få maten klar och varm i tid så att gästerna kunde få mat och de var så mätta och belåtna så det var bra det..

Idag är jag ledig och även imorgon så jag hoppas att jag kan sova ut ordentligt imorgon och bara njuta av ledigheten,  jag har varit så trött och seg de sista dagarna,
men det är väl bara att försöka sova lite mer så borde man orka desto mer också..
Idag hoppas jag att vi träffar lilla Rebecca (vår guddotter) en stund senare ikväll med, hon är så söt när hon vaggar  sig lite vingligt fram och går efter katterna och ropar och pekar – Kisse, kisse!
/L

Leave a Reply