Vintertid

Inatt var det dags att ändra klockan, en timme bakåt, vilket var bra eftersom jag fick då en extra timmes sovmorgon så jag var ordentligt utvilad till jobbet.
Fick stressa som vanligt, det är så mycket kall mat på smörgåsbordet som ska göras + att jag gör alla desserter med.
Men jag hann med allt och det slutade med mätta och belåtna gäster, fick även mycket beröm för desserterna idag.
Det är trevligt att gästerna talar om att de tycker att något är lite extra gott. Då blir man glad och man får bekräftelse på att man kan och är duktig på det som mantycker om att göra.

Jag cyklade till bussen i morse eftersom det inte går någon buss så tidigt på helgerna och när jag kom ner till resecentrum i eftermiddags när jag var på väg hem från jobbet så började det självklart att regna, men det var bara att sätta sig på cykeln och börja trampa hemmåt, väl hemma så var jag så blöt & frysen så det var skönt att komma in i värmen och en överlycklig  Buster kom framrusandes till dörren och viftade på svansen.
Imorgon hoppas jag att Busters kläder kommer så att han kan få sin regnjacka eftersom det är den regninga tiden på året nu, och han bryr sig inte om det är regn eller ej när vi är ute och går och det är inte kul med en blöt hund..
Nu är det snart dags att gå kvällspromenad och sen blir det nog sova om en timme eller två är helt slut i benen efter allt spring på jobbet idag..
Natti natt.
/L

About Author

Leave a Reply